#
113
0
113

Ajuntament

Festes del poble

Festes patronals:

Se celebren a partir del primer dissabte d'agost durant dos setmanes. La primera setmana se celebra la Festivitat del Crist, la Mare de Déu dels Dolores i la Divina Pastora on es realitzen diferents actes com a orquestres i varietats entre moltes altres. La segona setmana correspon a la Setmana taurina, on es disfruten d'estos festejos amb grans vetlades de música.

 

Consistori

El Ple de l'Ajuntament és l'òrgan de màxima representació política dels ciutadans en El Govern Municipal. Assumix de manera directe la representació de la col·lectivitat i en nom seu decidix sobre les qüestions més importants i transcendents del Govern. Està integrat per l'Alcalde i regidors, triats cada quatre anys en les eleccions locals. L'actual Corporació Municipal es va constituir el dia 13 de juny de 2015 i està integrada per:

Alcalde:

  • Excmo. Sr. Antonio J. Cases Mollar (PP)

 

Salutació de l'Alcalde

Amb la creació d'esta web, pretenem obrir una finestra al món, perquè a través d'ella, qualsevol visitant puga descobrir l'encant d'un xicotet poble, embolicat d'un entorn rural, situat a les portes del parc Natural de la Serra d'Espadà. També invite la població del Vall d'Almonacid a participar d'esta pàgina, informant-se de les últimes notícies i esdeveniments que es donen en el nostre municipi i fent ús de tots els servicis que oferix este portal, a favor d'un contacte mes dinàmic amb l'Administració Local.

Cookies Info

Una cookie és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador, el teu smartphone, el teu tablet, etc, a l'accedir a determinades pàgines web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s'efectua des del dit equip.